Şeyma Subaşı, bu kez amuda kalkarak poz verdi!

Son zamanlarda direk dans yapmaya başlayan ve direk üzerinde verdiği pozları Instagram hesabından yayınlayan Şeyma Subaşı, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi. Subaşı, bu sefer de direk önünde amuda kalkarak poz verdi.

Yaşam Yayın: 28 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 28.11.2019 09:27:42
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
3719 okunma
Google News

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan ve hatta geçtiğimiz günlerde bir markanın reklamında rol alan Şeyma Subaşı, cesur Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

 

AMUDA KALKTI

 

3 milyon takipçili Instagram hesabından yayınladığı fotoğraf ve videolarla her daim gündemde kalmaya devam eden Subaşı, son olarak direk dans antrenmanında yarı çıplak halde amuda kalktı. Bu anların fotoğrafını "Yine yaptım" notuyla paylaşan Subaşı, görenleri şaşırtmaya devam etti. Subaşı'nın amuda kalkıp verdiği pozlar ise kısa sürede yaklaşık 84 bin beğeniye ulaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.