Sevgilisiyle yürüyen merdivenlerde öpüşürken görüntülendi

Survivor 2019 yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Murat Ceylan, yürüyen merdivende sevgilisiyle dudak dudağa görüntülendi. Ceylan sevgilisini dakikalarca öptü.

Yaşam Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 09:58:18
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1475 okunma
Google News

İlk olarak 2013'te Survivor'a katılan ve üçüncülük elde eden Murat Ceylan, 2018 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllür yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı. Son olarak Survivor 2019'da sunuculuk yapan Ceylan, sevgilisiyle bir AVM'de samimi bir şekilde görüntülendi.

 

 

SEVGİLİSİNİ YÜRÜYEN MERDİVENLERDE ÖPTÜ

 

Murat Ceylan ve Lera Marchuk'un aşk dolu dakikaları objektiflere yansıdı. Yürüyen merdivende sevgilisini dudağından öpen Ceylan'ı görenler gözlerini çiftten alamadı. Kısa bir alış verişturuna çıkan Ceylan ile Marchuk, alışverişlerini tamamladıktan sonra AVM'den ayrıldılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.