Sevgilisinin faturalarını ödemekten sıkılan Şeyma Subaşı, son noktayı koydu

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan bazı fotoğraflarını sildi. Subaşı'nın Senia'nın faturalarını ödemekten sıkıldığı için ilişkisi noktaladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yaşam Yayın: 27 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.08.2020 14:48:35
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
980 okunma
Google News

Son günlerde özel hayatıyla ilgili iddialardan dolayı gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'nın 1,5 yıldır aşk yaşadığı Guido Senia ile ayrıldığı ileri sürüldü. Subaşı'nın sevgilisinin faturalarını ödediği yönündeki iddiaların ardından Subaşı'nın Instagram'da Guido ile olan fotoğraflarını silmesi dedikoduları güçlendirdi.

 

SEVGİLİSİNİN FATURALARINA İSYAN ETTİ

 

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Şeyma Subaşı, ayrılık haberlerinin ardından bir fotoğrafını "Özgür kuş" notuyla paylaştı. Şeyma Subaşı'nın ayrılık kararında 'tüm faturaları ben ödüyorum' diyerek sevgilisine tepki duymasında büyük payının olduğu ileri sürüldü.

 

"GUIDO BANA PARA ÖDETMİYOR" DEMİŞTİ

 

Bunların yanı sıra Şeyma Subaşı konuk olduğu bir yayında "Acun, Melisa'yla olan üç tatilimi karşılıyor, anlaşmamız var. Guido, beraber gittiğimiz tüm tatil masraflarını ödüyor, kuruş ödetmiyor" demişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.