Sevgilisini öldürüp cansız bedenini rehin aldı!

Kocaeli'de kendisinden ayrılmak isteyen ve eşyalarını almaya gelen sevgilisini öldüren şahıs, kadının cansız bedenini rehin aldı. İkna yöntemiyle teslim olan adam adliyeye götürülürken, gazetecinin "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Namus meselesi" diyerek cevap verdi.

Asayiş Yayın: 16 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 16.02.2021 15:08:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1646 okunma
Google News

Olay, dün akşam saatlerinde Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Şehitler Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki toplu konutlarda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacer Çetin 4 yıldır birlikte yaşadığı ve ayrılmak istediği Halim E. ile yaşadıkları eve geldi.

 

ÖLDÜRDÜĞÜ KADININ CANSIZ BEDENİNİ REHİN ALDI

 

Sakarya'dan ablası ve yakınlarını alarak Gölcük'teki eve eşyalarını almaya gelen Hacer Çetin ile Halim E. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Halim E., 4-5 el ateş ederek Hacer Çetin'i öldürdü. Halim E., daha sonra Hacer Çetin'in cansız bedeni ile kendisini eve kilitledi. Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yaklaşık bir buçuk saat süren çalışmalar sonrasında Halim E.'yi teslim olması için ikna etmeyi başardı. Silahı ile birlikte polis ekiplerine teslim olan şahıs gözaltına alındı.

 

"NAMUS MESELESİ"

 

Hacer Çetin'in cenazesi otopsi incelemesi için morga kaldırılırken, gözaltına alınan Halil E. Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının "Neden öldürdünüz" sorusuna cevap veren şahıs, "Namus meselesi" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.