Sevgilisi, Şeyma Subaşı'yı bir Türk kızıyla aldattı!

Şeyma Subaşı'nın bir süredir aşk yaşadığı İtalyan DJ Guido Senia tarafından aldatıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yaşam Yayın: 03 Aralık 2019 - Salı - Güncelleme: 03.12.2019 15:47:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2768 okunma
Google News

Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşandıktan sonra İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'nın aldatıldığı iddiası ortalık karıştırdı.

 

Youtube kanalı açan ve özel hayatıyla ilgili videolar paylaşan Şeyma Subaşı son olarak sevgilisi Guido ile olan samimi görüntülerini yayınlamıştı. Ortaya atılan aldatma iddiasından sonra Şeyma'nın tadının kaçacağa benziyor.

 

ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

 

YouTube kanalından paylaştığı videosunda Subaşı, sevgilisinin yanına giderek "Şeyma hakkında ne düşünüyorsun?" diye sormuştu. Sevgilisini çok sevdiğini söyleyen Guido ise "Şeyma müthiş bir kadın. Tam bir ilham kaynağı. Hayatımızda olduğu için hepimiz çok şanslıyız" diyerek öpücüklere boğmuştu.

 

BİR TÜRK KIZIYLA SARMAŞ DOLAŞ EĞLENDİ

 

Magagenius isimli magazin sayfasının iddiasına göre İtalyan DJ, Şeyma Subaşı'nı bir Türk kızıyla aldattı. İtalyan DJ Guido Senia'nın Dubai'de S.B. isminde isminde bir Türk kızı ile gece kulübünde sarmaş dolaş eğlendiği belirtildi. Bu iddiaların ardından Şeyma Subaşı'nın hemen Senia'yı terk ettiği de konuşuldu.

 

Öte yandan şarkıcı Demet Akalın'ın bir Instagram sayfasındaki Şeyma'nın ihanet haberinin görselini beğenmesi takipçilerin gözünden kaçmadı.

 

PARTİDE EV SAHİPLİĞİ YAPTILAR

 

Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu süre zarfında sosyal medya hesabından herhangi bir reklam yapmayan Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile bir deodorant tanıtımında oynadı. Çift, rol aldığı markanın partisinde ev sahipliği yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.