Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı sevgilisiyle sarmaş dolaş poz verdi

MasterChef Türkiye'nin sivri dilli şefi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, sosyal medya hesabından sevgilisiyle sarmaş dolaş pozlarını paylaştı.

Yaşam Yayın: 09 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.11.2020 15:39:43
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1907 okunma
Google News

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'teki sert mizahıyla her daim adından söz ettiren Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, paylaşımlarıyla gündem oldu.

 

SARMAŞ DOLAŞ POZ VERDİ

 

Youtube'a yüklediği videoların ardından Instagram hesabından mavi tık alan Sude Yalçınkaya müzisyen sevgilisi Ömercan Deveci ile fotoğrafını paylaşarak aşkını gözler önüne serdi. Sude Yalçınkaya, aşkıyla olan samimi pozlarını "Bir insanda hem arkadas¸lıgˆı hem de sevgiyi bulmak...Çok güzelsin" notuyla paylaştı.

 

 

GÖZLER MEHMET ŞEF'E ÇEVRİLDİ

 

Ömercan Deveci ise sevgilisiyle olan dudak dudağa pozunu "Güneşine bakıp yansın herkes" diyerek paylaştı. İkilinin aşk dolu pozlarına takipçilerinden yorum ve beğeni yağarken birçok kullanıcısı yorumlara Mehmet Yalçınkaya'yı etiketledi.

 

Öte yandan Mehmet Şef'in kızının sevgilisiyle aşk dolu pozlarına ne tepki vereceği merak konusu oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.