Seda Sayan'dan, kendisini eleştiren takipçisine küfürlü yanıt!

Seda Sayan, TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programını bırakacağı kesinleştikten sonra bir takipçisinin eleştirel yorumu sonrası çileden çıktı. Sayan, programı sunamadığını ima eden takipçisine "Allah bu vatanı sizin gibilerden korusun, yazık. Şimdi ... git sayfamdan" dedi.

Yaşam Yayın: 04 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 04.06.2020 10:21:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1194 okunma
Google News

O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığını açıklayan ünlü şarkıcı Seda Sayan, Acun Ilıcalı'nın ricasıyla sunduğu Yemekteyiz programından da ayrılma kararı aldı. Seda Sayan her iki programda da çok yorulduğunu ifade ederek ekranlardan uzaklaşmaya karar verdi.

 

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

 

O Ses'in ardından Yemekteyiz'i de bırakan ünlü şarkıcıya konu hakkında birçok yorum geldi. Yemekteyiz programının fanları çeşitli sosyal medya paylaşımlarına yorum yapmaya başladı.

 

SEDA SAYAN KÜPLERE BİNDİ

 

Bir kullanıcı "Zuhal Topal ile ... yarıştıracağım diye Onur'u yerinden etmeseydi ne güzel millet seyrediyordu, reytingi de fena değildi… Ama onlar kaşındı. Seda Sayan izlenir zannettiler, Zuhal'i geçer sandılar ama nal toplattı yine onlara ve izlenmedi. Ekranda görmekten bıktı millet Seda'yı… Bunu anlamadılar ve ne kadar inkar ederse etsinler insanlar Onur'un kendi isteği ile Yemekteyiz'i bıraktığına inanmadı" deyince Seda Sayan küplere bindi.

 

"GİT SAYFAMDAN"

 

Kullanıcıya cevap veren Sayan şöyle dedi: "Hem beni takip edip, hem de dangalakça yorum yapıyorsun. Onur elli kere 'Ben bıraktım' dese de inanmazsınız. Allah bu vatanı sizin gibilerden korusun, yazık… Şimdi ... git sayfamdan."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.