Sare Davutoğlu'ndan eşinin kurduğu partiye ilk yorum

Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davtoğlu, eşinin kurduğu Gelecek Partisi ile ilgili olarak "Sayın Ahmet Davutoğlu 'geleceği konuşacağız' dedi. Şimdi geleceği konuşma zamanı" ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 14 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 14.12.2019 10:27:47
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
904 okunma
Google News

AK Parti'den istifa eden ve yaklaşık bir yıldır yeni parti için hazırlıklar yapan Ahmet Davutoğlu, kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'na verilen Gelecek Partisi'nin tanıtımını gerçekleştirdi. Kurulan yeni partiyle ilgili ne diyeceği merak konusu olan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu da suskunluğunu bozdu. Bayan Davutoğlu, "Şimdi geleceği konuşma zamanı" dedi.

 

"İLK KEZ BURADA GÖRDÜM"

 

Davutoğlu'nun konuşma yaptığı salonda kendisine uzatılan mikrofona açıklamalar yapan Sare Davutoğlu, "Hayırlı olsun. Evlatlarımız için geleceğimiz için hayırlı olur inşallah. Kurucular Kurulu'nu ben de ilk kez burada gördüm. Sayın Ahmet Davutoğlu 'geleceği konuşacağız' dedi. Şimdi geleceği konuşma zamanı. Ben mesleğime devam ediyorum yine devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.