'Saray'a gidip Erdoğan'la konuşan CHP'liyi biliyorum'

Konuk olduğu canlı yayında Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü öne sürülen CHP'linin ismini bildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, CHP'yi dağıtmak için elinden geleni yapıyor. Devletin en kilit isimlerini devreye sokuyor" dedi.

Siyaset Yayın: 21 Kasım 2019 - Perşembe - Güncelleme: 21.11.2019 10:40:24
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1754 okunma
Google News

CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 9 Kasım'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddia edildi. Görüşmede Erdoğan'ın, ismi açıklanmayan CHP'li siyasetçiye "CHP Genel Başkanı olman gerekir" dediği iddia edildi.

 

"SARAY'A GİDENLERİ BİLİYORUM"

 

Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası gözlerin çevrildiği CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu canlı yayında suskunluğunu bozdu. İsmi açıklanmayan CHP'linin Erdoğan'la görüştüğü iddialarını doğrulayan Kılıçdaroğlu, " Saray'a gidenleri biliyorum. İsim vermek istemiyorum. Her konuda konuşan Erdoğan bu konuda neden konuşmuyor?" ifadelerini kullandı.

 

"ADAMLAR TUTULDU, PARALAR VERİLDİ"

 

Açıklamasının devamında "Ben şaşırmadım efendim. Doğrudur" diyen Kılıçdaroğlu, "CHP'yi nasıl dağıtırız diye çalışan ekipleri var. Arkadaşlarıma, partililere söyledim. Adamlar tutuldu, paralar verildi. Biz bunu gayet iyi biliyoruz. Akıl var mantık var, başka işin mi gücün mü yok? Erdoğan, CHP'yi dağıtmak için elinden geleni yapıyor. Devletin en kilit isimlerini devreye sokuyor" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.