Sandalyelerin havada uçuştuğu sokak düğünü, savaş alanına döndü

Antalya'daki bir sokak düğününde çıkan kavga nedeniyle ortalık savaş alanına döndü. Polis ekiplerinin müdahale ettiği olayda öfkeli grup güçlükle sakinleştirilebildi.

Asayiş Yayın: 02 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 02.09.2020 12:09:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1050 okunma
Google News

 

Antalya'nın Çaybaşı mahallesinde bir sokak düğünü, çıkan bir tartışma yüzünden yarım kaldı, meydan savaş alanına döndü. Davetliler birbirlerine sandalyelerle saldırdı. Kavgaya karışmayan diğer davetliler kaçışırken, polis öfkeli grubu güçlükle sakinleştirdi. O anlar kameralara da yansıdı.

 

Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Çaybaşı mahallesindeki bir sokak düğünü, kavga yüzünden yarım kaldı. Koronavirüs salgını nedeniyle sokaklarda sosyal mesafeye uyulmadan yapılan düğün görüntülerine bu kez kavga anı görüntüleri de eklendi. Dün akşam sokakta yapılan bir düğün sırasında önce tartışma ardından kavga çıktı. Düğün alanı bir anda karıştı, mahalleye polis çağrıldı. Polis gelinceye kadar davetliler birbirlerine onlarca sandalye fırlattı.

 

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

 

Sokak düğünün yapıldığı sokak savaş alanına döndü ve o anlar cep telefonu kameralarına da saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri tarafları güçlükle sakinleştirdi. Kavgada şikayetçi olan olmayınca, gözaltına alınan da olmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.