'Sağlığımız için sosyal mesafemizi koruyalım'

Bursa'nın Gürsu Belediyesi, koronavirüsten korunma tedbirleri kapsamında otobüs duraklarına ve ATM’lerin önlerine sosyal mesâfe işaretleri oluşturdu.

Yayın: 31 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 31.03.2020 11:44:40
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1879 okunma
Google News

Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Hepimizin sağlığı için, sosyal mesafeyi korumaya dikkat edelim. Bu zor günlerin en kısa zamanda sona ermesi için koronavirüsten korunma tedbirlerini uygulamak hepimizin sorumluluğu. Oluşturduğumuz bu işaretlerle hemşehrilerimizin sosyal mesâfeyi koruma konusunda hassasiyetlerini taze tutmak ve mesafe ayarlamalarına yardımcı olmak istedik. Bu zor günleri, hep birlikte uygulayacağımız korunma tedbirleriyle aşacağız inşallah” dedi.

 

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışma kapsamında, ilçedeki otobüs durakları ve ATM’lerde bir metre sosyal mesâfe işaretleri oluşturuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.