'Sağdan git sağlam git' sloganını yanlış anladı, trafikte terör estirdi!

Kahramanmaraş'ta bir hafif ticari aracın, şeridin dışına çıkarak yolun en sağından gitmesi görenleri şaşırttı. "Sağdan git sağlam git" sloganını yanlış anlamış dedirten sürücü, yolun en sağından giderek kazaya davetiye çıkardı.

Asayiş Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2020 12:07:42
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
1525 okunma
Google News

 

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Batı Çevre Yolunda araç içi kamerası tarafından kaydedilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Trafikte hareket halindeki hafif ticari araç, bir anda hızını artırarak seyretmeye devam etti.

 

SOLLAMAK YERİNE 'SAĞLADI'

 

Yolun en sağ şeridinden seyreden araç, tehlikeli hareketlerine devam ederken, önünde giden otomobilleri sollamak yerine şeridin dışına çıktı. Yolun en sağından önündeki otomobilleri geçen araç, adeta kazaya davetiye çıkardı. Bir süre daha şeridin dışında devam eden sürücü, ilerledikten sonra gözden kayboldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.