RUMELİSİAD Kadın Komitesi’nden örnek hareket

RUMELİSİAD’ın komiteleri aktif olarak çalışmaya devam ediyor.

Yayın: 22 Ekim 2021 - Cuma - Güncelleme: 22.10.2021 14:37:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
570 okunma
Google News

Kurulduğu günden beri çeşitli alanlarda önemli işlere imza atan RUMELİSİAD Kadın Komitesi, RUMELİSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Aktaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı olan Şahap Aktaş’ın geçtiğimiz yıl vefat eden eşi ve RUMELİSİAD Kadın Komitesi Üyesi Mürvet Aktaş adına bir kermes düzenlemeye hazırlanıyor.

RUMELİSİAD Kadın Komitesi, kermesten elde edilecek gelirle de gençlere burs desteğinde bulunacak. Kermes, 23 Ekim’de, 10.00-18.00 saatleri arasında, RUMELİSİAD Konağı Bahçesi’nde gerçekleşecek.

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, kermesin kendileri açısından manevi bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “RUMELİSİAD olarak, eğitime ve öğrencilere her alanda desteğimiz devam ediyor. Kadın Komitemiz de bu misyon doğrultusunda önemli adımlar atıyor. Düzenlenecek kermes sonucunda elde edilecek gelir ile öğrencilerin hayallerine bir adım daha yaklaşmasına vesile olmayı hedefliyoruz. Gençlerin her zaman yanında olmaya ve buna yönelik aktif çalışmalar sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, Mürvet Hanım’ı da bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.