RUMELİSİAD’dan Bulgaristan çıkarması

RUMELİSİAD, Türkiye ile Balkan ülkeleri arasındaki ticareti ve ilişkileri geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın: 14 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 14.09.2021 12:30:09
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
732 okunma
Google News

RUMELİSİAD, Türkiye ile Balkan ülkeleri arasında ticaret köprüsü olmaya devam ediyor. Uluslararası çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, çeşitli temaslarda bulunmak üzere üyelerinin katılımıyla Bulgaristan programı gerçekleştirdi. RUMELİSİAD, Bulgaristan temasları kapsamında ilk olarak Filibe’ye giderek,Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Korhan Küngerü’yü ziyaret etti. Görüşmelerin ardından iki heyet de BULTİŞ üyesi firmaları ziyaret ederken, bu kapsamda merkez fabrikası Bursa’da olan Aktaş Holding’in, Bulgaristan’daki fabrikası Techno Aktaş’a da bir ziyaret gerçekleştirildi. Burada RUMELİSİAD üyeleri, Sofya Belediyesi ve Sofya Yatırım Ajansı yetkilileriyle bir araya gelerek, çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.