PTT işyerlerinde mesai saatleri normalleşti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren PTT AŞ, iş yerlerinde kademeli normalleşme süreciyle birlikte yeni düzenlemeler yaptı.

Yayın: 21 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 21.06.2021 10:30:14
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
838 okunma
Google News

 

Pandeminin ilk gününden bu yana mesai gözetmeksizin, vatandaşlara hizmet ulaştırmak için gayretle çalıştıklarına ancak bu süreçte bazı iş yerlerinin pandemi nedeniyle geçici olarak kapatıldığına ve burada verilen hizmetlerin de başka iş yerlerine aktarıldığına vurgu yapan PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, normalleşme süreciyle birlikte bu iş yerlerini kademeli olarak açtıklarının müjdesini verdi.

 

17:30A KADAR AÇIK


PTT’nin pandemi döneminde Türkiye’nin her yerindeki yaygın iş yeri ağıyla vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade eden Gülten ayrıca, açık olan tüm iş yerlerinde, mesai saatinin 08.30-17.30 olarak belirlendiğini ifade etti.


Müdür Gülten, iş yerlerinde yoğunluk yaşanmaması adına vatandaşların fatura tahsilatı, maaş ödemesi gibi bankacılık işlemlerini PTT iş yerlerine gelmelerine gerek kalmadan PTT Matikler, Kamu Ortak ATM’leri, mobil bankacılık, internet bankacılığı gibi alternatif işlem kanallarından kolaylıkla gerçekleştirebileceklerini hatırlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.