Profesörün canlı yayında ağzından kaçırdığı tek kelime, o ili tedirgin etti

Prof. Dr. Mustafa Çetiner, katıldığı bir canlı yayında dedesi umreden gelen bir gencin süper bulaştırıcı olduğunu ve onlarca insanı enfekte ettiğini söyledi. Çetiner'in bu açıklamalar esnasında Samsun'u ağzından kaçırması, bölge halkını tedirgin etti.

Gündem Yayın: 28 Mart 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 28.03.2020 10:50:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1532 okunma
Google News

Özel bir TV kanalında canlı yayına katılan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Çetiner, Samsun'da dedesi umreden gelen bir gencin virüs kaptığını ve bu gencin hamburgercide çalışması vesilesiyle süper bulaştırıcı olarak onlarca kişiyi enfekte ettiğini söyledi.

 

CNN Türk'te Başak Şengül'ün sunduğu Akıl Çemberi programında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye'deki son durumu ve alınan önlemler masaya yatırıldı.

 

Güney Kore'de yer alan ve onlarca insanı enfekte etmesiyle bilinen süper bulaştırıcıları anımsatan Çetiner, "Bizim gibi büyük metropellerden henüz hastalığın yayılmadığı köylere, kentlere gidip de orada bulaştırabilecek insanlar da var. (Güney) Kore'de öyle süper bulaştırıcılar vardı. Yüzlerce insana tek başına virüs bulaştırdı" dedi.

 

"SAMSUN'DA SÜPER BULAŞTIRICI VAR"

 

Ardından Samsun'da da bir süper bulaştırıcının olduğunu ağzından kaçıran uzman isim, daha sonra "Türkiye'de" diyerek fazla detay vermekten kaçınsa da söylediği sözler Samsun halkını tedirgin etmeye yetti. Çetiner, "Dedesi umreden geliyor, ondan kapıyor. Bir büyük market AVM'de çok işlek bir hamburgercide çalışıyor çocuk. Onlarca insanı enfekte etti" şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.