Prens Harry ve Meghan bu fotoğraf yüzünden gitmiş!

Prens Harry ve Meghan Markle'ın sırdaşı olarak da bilinen gazeteci Tom Bradby, ITV kanalında yayınlanan bir programda bu konuyla ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Dünya Yayın: 10 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 10.01.2020 16:10:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1413 okunma
Google News

Bradby, Prens Harry ile Meghan Markle'ın ayrılık açıklamasının ne Kraliçe'yi ne de ailenin diğer üyelerini gafil avladığını ileri sürdü. Bradby, bunun zaten bilinen ve beklenen bir durum olduğunu ifade etti.

 

AİLE KÜÇÜLMEYE GİDİYOR İDDİASI 

 

Tom Bradby'nin ileri sürdüğüne göre İngiliz kraliyet ailesi de tıpkı İsveç monarşisinde olduğu gibi bir küçülmeye gidecekti. Prens Harry ve Meghan Markle'a da bu yeni yapılanma içinde kendilerine yer olmadığı söylenmişti.

 

ZAMANLAMA KRALİÇE'Yİ KIZDIRDI 

 

Bradby'ye göre Kraliçe'yi öfkelendiren torunu ile eşinin kararı değil, bu kararı açıklamanın zamanlaması. Ünlü gazeteci, Kraliçe'nin Prens Harry'yi ve eşini Instagram hesaplarında paylaştıkları açıklamayı yapmamaları konusunda uyarmıştı. 

 

SADECE İLK SIRADAKİ VELİAHTLAR 

 

Bir süredir kraliyet ailesinin küçülmeye gideceği konuşuluyordu. Buna göre Kraliçe 2. Elizabeth, hemen ardından gelen veliahtı Prens Charles ve Prens William ile onun çocukları ile sınırlandırılacaktı aile. Yani tahtın ön sıradaki varisleriyle. Diğer üyeler ise aileden çıkarılacak ve kendilerinden resmi görevlerde aileyi temsil etmeleri beklenmeyecekti.

 

 

BU FOTOĞRAF ANLATIYOR 

 

Zaten yeni yıl öncesi yayınlanan bu fotoğraf da bunun kanıtlarından biri olarak gösteriliyordu.

 

Tom Bradby'in iddiasına göre bu durumu bilen Prens Harry ve Meghan Markle, herkesten önce davranarak kraliyet ailesinden çekildiklerini açıkladı.

 

Benzer bir uygulama İsveç kraliyet ailesinde de yapıldı. Kral'ın yayınladığı bir genelge ile aileyi temsil görevi, sadece eşi ve kendisi ile veliahtı olan büyük kızı Prenses Victoria ve onun ailesiyle sınırlandırıldı. Diğer çocukları ise unvanlarını korusalar da kraliyet ailesinden çıkarıldı. İsveç Kralı'nın küçük kızı Prenses Madeleine "Bu kararın olumlu olduğunu düşünüyorum. Böylece çocuklarım hayatlarını kendi istedikleri gibi şekillendirecekler" diye yorumlamıştı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.