Poz uğruna çıktığı kayalıklardan yuvarlanıp, alay konusu oldu!

Avustralyalı model Alex Baxter poz verme uğruna göl kenarında bulunan kayalığın üzerine çıktı. Dengesini kaybedip kayalıklardan düşen genç modelin elbisesi başına geçince sosyal medyada alay konusu oldu.

Dünya Yayın: 01 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 01.12.2020 17:06:12
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1572 okunma
Google News

Alex, çıktığı kayalık üzerinde en iyi poz açısı yakalamaya çalışırken aniden dengesini kaydedip aşağı düşünce iç çamaşırı ve bacakları göründü.

 

Karijini bölgesinde bulunan şelalede bulunan kayalıktan kayarak göl suyuna şiddetli bir şekilde düşen model, düştüğü anların videosunu hesabında "Doğanın intikamı " notuyla paylaştı.

 

Video kısa sürede binlerce beğeni alırken bazı kullanıcılar, Instagram'da sırf bir poz koymak için uzak yoluculuk yapmanın ve şekilden şekilden girmenin yanlış olduğunu söyledi.

 

Bazıları ise, "Keşke bu tür kazalar tüm modellerin başına gelse" yorumunu yaptı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.