Polisin denetimine takılan valizden servet çıktı!

Adana'da otobüsü durduran polis, bir yolucunun valizinden piyasa değeri 47 bin liralık kaçak elektronik sigara ele geçirdi. Polis, sigaralara el koyarken zanlıyı da gözaltına aldı.

Asayiş Yayın: 22 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 22.06.2020 14:58:54
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
894 okunma
Google News

Polisin denetleme sırasında durdurduğu otobüsteki bir yolcunun valizinden 47 bin liralık kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Sigaralara el konulurken zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

 

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, İncirlik park alanında uygulama yaptı.

 

580 ELEKTRONİK SİGARA BULUNDU

 

Denetim kapsamında polis, bir otobüsü durdurarak arama başlattı. Arama sonucu M.E. isimli yolcunun valizinden piyasa değeri 47 bin lira olan bin 580 elektronik sigara çıktı. Polis, sigaralara el koyarken zanlıyı da gözaltına aldı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.