Polisi molotofla yaktılar!

Göstericiler ve polis arasında çatışmaların devam ettiği Hong Kong'da, göstericiler sivil polisi fark edip molotof kokteyli atarak yaktı.

Dünya Yayın: 05 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2019 15:38:23
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1618 okunma
Google News

Göstericiler ve polis arasında çatışmaların devam ettiği Hong Kong'da, sivil bir polis memuru arabası ile tesadüfen göstericilerin arasından geçti. Polis, olduğunu fark eden göstericiler önce kendisini arabadan indirip dövdükten sonra molotof kokteyli fırlatarak ateşe verdiler.

 

POLİSİ DÖVÜP, ATEŞE VERDİLER

 

Amatör kameralarca kaydedilen görüntülerde; sivil polisin eylemciler tarafından darbedildiği, olay yerinden kaçmaya çalışan polise molotof kokteyli atıldığı, polisin yanan kıyafetini söndürerek kaçtığı sırada silahını düşürdüğü; bir eylemcinin silahı almak üzereyken polisin hızlı davranıp silahını aldığı görülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.