Polis kılığına giren soyguncu, kuyumcuyu kelepçeleyip 1 kilo altın çaldı

Antalya'da bir şahıs, kuyumcuyu soymak için ilginç bir yöntem buldu. Polis üniforması giyerek girdiği kuyumcuda silah doğrulttuğu dükkan sahibini koli bandıyla bantlayıp kelepçeleyen soyguncu, 1 kilo altını çalarak kayıplara karıştı.

Asayiş Yayın: 17 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 17.10.2020 12:45:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1077 okunma
Google News

Antalya'da polis kıyafeti giyen silahlı bir kişi, silah zoruyla kuyumcu ve yan esnafı kelepçeleyip yaklaşık 1 kilodan fazla altını alarak kaçtı.

 

Kepez ilçesine bağlı Hüsnükarakaş Mahallesi'nde saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayda, Feyze Bulce'ye ait kuyumcuya polis kıyafetli ve kafasında kask olan bir kişi girdi.

 

KOLİ BANDIYLA BANTLAYIP KELEPÇELEDİ

 

İsmi öğrenilemeyen şahıs, silahını doğrultarak Bulce'yi koli bandıyla boynunu bantladı, ardından kelepçeledi. Soyguncu o sırada dükkan gelen esnaf Şükrü Gülşen'i de kelepçeledi. Ardından kuyumcudaki yaklaşık 1 kiloyu geçkin altını alıp bir otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

 

"POLİS ZANNETTİM"

 

İhbarın üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polisin çevrede eşkale uygun şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

 

Olayı anlatan esnaf Şükrü Gülşen, "Polis kıyafetli girdiği için polis zannettim. Meğerse soyguncuymuş. Kelepçeyle bizi içeri yatırdı ve kelepçeledi. Altınları alıp gitti. Biz kaldık öyle. 1 kilodan fazla altın götürdü" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.