Paylaşımı Berna Laçin'in başını yaktı! Savcılık harekete geçti

Cumhuriyet Savcılığı tarafından Berna Laçin hakkında, Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası tepki çeken sosyal medya paylaşımı nedeniyle soruşturma açıldı.

Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 09:45:19
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
650 okunma
Google News

Berna Laçin, Elazığ'da yaşanan deprem felaketinin ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşım nedeniyle birçok kişi tarafından eleştirildi. 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yaptığı paylaşım başını yaktı. Ünlü oyuncuya paylaşımları nedeniyle soruşturma açıldı.

 

DEPREMİN ŞİDDETİNİN YANLIŞ AKTARILDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

 

Berna Laçin, Elazığ'da meydana gelen depremin ilk olarak 6.8 ardından 6.5 büyüklüğünde olduğu açıklaması yapılmasının ardından "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" paylaşımında bulundu.

 

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

 

Berna Laçin'in bu paylaşımı herkes tarafından dikkat çekince tepkiler çığ gibi büyüdü. Laçin'in paylaşımı provokasyon içerikli sayılınca Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.