Para hırsı gözünü kör etmiş! Genç kız, sigortadan para almak için...

Slovenya'da sigortadan para alabilmek için kendi elini marangoz testeresiyle kesen genç kız, mahkeme tarafından suçlu bulundu. Genç kızın başarılı olması halinde 500 milyon euro sigorta parası alacağı ortaya çıktı.

Dünya Yayın: 12 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 12.09.2020 15:35:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1551 okunma
Google News

Slovenya'da 22 yaşındaki bir kadın, sigortadan para alabilmek için kendi elini marangoz testeresiyle kesmekten suçlu bulundu. Elinin ağaçların dalını keserken koptuğunu öne süren Julija Adlesic'in sigorta dolandırıcılığı suçundan iki yıl hapis cezası alabileceği belirtiliyor.

 

5 AYRI SİGORTA YAPTIRMIŞ

 

Slovenya'da genç bir kadın, elini marangoz testeresinde kesti. Sigortadan para alabilmek için böyle bir yola başvurduğu öğrenilen kadının, 2 yıla kadar hapsi istendi. Adlesic'in olaydan bir yıl önce internette protez ellerle ilgili arama yaptığı belirlenen erkek arkadaşı ise üç yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ljubljana'da görülen davada Adlesic'in beş ay ayrı sigorta yaptırdığı ve bir milyon euro tazminat almayı planladığı belirtildi.

 

500 MİLYON EURO ALACAKLARDI

 

Savcılık, Adlesic ve erkek arkadaşının kesik eli evde bırakarak hastaneye gittiklerini ancak elin sonradan bulunarak yerine dikildiğini bildirdi. Duruşmalarda elini kasıtlı olarak kestiği suçlamasını reddeden Adlesic'in erkek arkadaşının babasına da bir yıl hapis cezası verildi. Ancak ceza tecil edildi. Savcılığa göre, çift amacına ulaşabilseydi, 500 milyon euro toplu para alacaktı. Paranın kalan miktarı da taksitle ödenecekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.