Özel hayatında yeniliğe kapalı!

Burcu Biricik, MAG dergisine röportaj verdi. İşte oyuncunun açıklamaları...

Yaşam Yayın: 06 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 06.03.2020 11:29:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1149 okunma
Google News

‘Hayat Şarkısı’ dizisinde canlandırdığı ‘Hülya’ karakterini çok sevdiğini ve özlediğini söyledi. Yeşilçam yıldızlarına büyük hayranlık duyduğunu belirten Burcu Biricik, “Hem tiyatro yapmak istiyorum, hem de internet dizilerinde rol almak. Bu ay, bir festival filmi için kamera karşısına geçeceğim. Mesleğimde her türlü yeniliğe açığım. Ama özel hayatımda yeniliklere açık değilim” dedi.

 

Burcu Biricik yeni projesini de dergideki röportajında açıkladı:

 

Martın sonunda çekeceğimiz, hatta 2.5 haftada tamamlayacağımız bir sinema filmimiz olacak. İlk başta festivallere göndermeyi planladığımız bir proje. Festival ya da sanat filmi dediğimiz filmlerde popüler kültürün istediği gibi değil de, biraz daha rahat ve sakin olunabildiği için yer almak istiyorum.

 

Burcu Biricik, mutlu olmak için neler yaptığını ise şöyle anlattı:

 

Gerçekten zor bir hayat yaşıyoruz. Şehit haberleriyle içimiz yanarken, bir yandan da kadın ölümleri, hayvan işkence haberlerini okuyoruz. Acaba koronavirüs Türkiye’ye de gelecek mi diye korkuyoruz. Yaşadığımız sıkıntıların beraberinde getirdiği negatif enerjiyle tahammülsüz, suçlayıcı, yargılayan insanlara dönüşüyoruz. O yüzden kendimi hep iyiye koşullamaya çalışıyorum. Kendime ‘Kendinle gurur duy, yapabildiklerin için şükret, değiştiremeyeceğin şeyler için kendini suçlama’ diyorum. Şartlarımız bu kadar zorken ve düşmeye elverişliyken, kendimizi güçlü ve dik tutabilirsek, sevmeyi bilirsek çok daha tahammüllü, hoşgörülü insanlar olabiliriz diye düşünüyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.