Otoyol manzaralı meşrubat keyfi pahalıya patladı!

Düzce'de otoyol bağlantı yolu üst geçidinde park ettikleri araç içinde sohbet eden şahıslara ihbar üzerine gelen polis ekipleri uygulama yaptı. Uygulama esnasında maskesiz oldukları belirlenen ve yasak olmasına rağmen köprü üzerinde araç park eden şahıslara 2 bin TL ceza kesildi.

Asayiş Yayın: 17 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 17.10.2020 10:05:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1050 okunma
Google News

Gece saatlerinde Düzce merkeze bağlı Darıca Mahallesi'nde bulunan otoyol üst geçidinde araçlarını park eden şahıslar sohbet etmeye başladı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motorlu Asayiş Timleri (Yunus Ekipleri) ve Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, köprü üzerinde sohbet eden şahıslar üzerinde uygulama yaptı.

 

NE MASKE TAKTILAR NE DE SOSYAL MESAFEYE UYDULAR

 

Uygulama esnasında kola içtikleri belirlenen şahıslar üzerinde uygulama yapan polis ekipleri, şahısların maske takmadığını ve sosyal mesafeye uymadıklarını da tespit etti. Bunun üzerine polis ekipleri şahıslara maske takmamaktan ve sosyal mesafeye uymamaktan dolayı bin 800 TL ve yasak olmasına karşın köprü üzerinde araçlarını park etmekten de 260 TL cezai işlem uyguladı.

 

SIK SIK ŞİKAYET EDİLİYOR

 

Ayrıca yetkililer, otoyol bağlantı yolu üstgeçidin sık sık şikayet konusu olduğu da öğrenilirken polis ekipleri otoyol bağlantı yolu üzerinde bulunan üst geçitlerin sık sık denetleneceğini de dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.