Osmangazi zabıtadan yeni normal denetimi

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle başlayan normalleşme sürecinde de denetimleri sıkı tutuyor. İşyerlerini, sosyal mesafeye uymaları, maske kullanımı ve hijyen konusunda uyaran ekipler, 25 Mayıs-04 Haziran tarihleri arasında 1951 işyeri, 82 pazar alanı olmak üzere toplam 2 bin 33 noktada denetim yaptı.

Yayın: 05 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2020 12:06:39
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
986 okunma
Google News

Osmangazi Belediyesi, korona virüs salgınına karşı dezenfekte ve sosyal destek çalışmalarını normalleşme sürecinde de sürdürürken zabıta ekipleri de vatandaşların sağlığı için denetimlerine devam ediyor. Zabıta ekipleri, salgın sebebiyle kapalı olan ve normalleşme süreciyle birlikte yeniden açılan işyerlerinde kontrollerde bulundu. Denetimlerde, kontrollü normalleşme süresinde de sosyal mesafeyi korumaları, maskesiz çalışmamaları, eldiven takmaları konularında işyeri sahipleri uyarıldı.

 

Ayrıca okey, kağıt ve tavla gibi oyunların oynanmasının yasak olduğu konusunda da işyeri sahipleri bilgilendirildi. Halk sağlığını korumak adına bu süreçte özverili bir çalışma ortaya koyan zabıta ekipleri, 25 Mayıs-04 Haziran tarihleri arasında 1951 işyeri, 82 pazar alanı olmak üzere toplam 2 bin 33 noktada denetim yaptı. Ayrıca ekipler işyeri sahipleri ve vatandaşlara 25 bin maske dağıtımı yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.