Osmangazi'den asfalt mesaisi

Osmangazi Belediyesi, zemin dolgu ve tretuvar çalışmaları tamamlanan Çekirge Mahallesi 1. Kanal Caddesi’ni baştan sona sıcak asfaltla kaplayarak yeniledi.

Yayın: 02 Aralık 2021 - Perşembe - Güncelleme: 02.12.2021 13:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
348 okunma
Google News

Osmangazi'de araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için ulaşım yatırımlarına ciddi bütçe ayıran yerel yönetim, yol yapım, bakım ve onarım, yenileme gibi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bir yandan Bursa’nın trafik sorununa çözüm üretmek için alternatif yol açma çalışmaları sürerken, diğer yandan bozulan cadde ve sokaklarda yollar yenileniyor.

Bursa’nın trafik yoğunluğu yaşanan caddelerinden olan Çekirge Mahallesi 1. Kanal Caddesi de yol genişletme, zemin dolgu ve tretuvar çalışmalarının ardından sıcak asfalt ile kaplandı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kış mevsimi olmasına rağmen, hava şartlarının uygun olmasını fırsat bilerek yollardaki yenileme ve asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Dündar,  daha rahat ve ulaşılabilir bir Osmangazi için gerçekleştirdiğimiz yatırımların aynı titizlik ve kararlılıkta devam edeceğini söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.