Osmangazi'de Yahşibey Bozkurt Caddesi tamamen yenileniyor

Osmangazi Belediyesi, Yahşibey Mahallesi Bozkurt Caddesi’nde başlattığı çalışma ile El Emek Otoparkı ve çevresindeki bozuk olan zemini yeniliyor.

Yayın: 05 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 05.01.2022 11:30:15
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
404 okunma
Google News

Ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla bir yandan yeni yollar açan, bir yandan da mevcut yol ve kaldırımlarda gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yahşibey Mahallesi Bozkurt Caddesi üzerinde bulunan otopark ve çevresindeki bozuk olan zeminleri yeniliyor. Osmangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Osmangazi Ek Hizmet Binası ve EL Emek Otoparkının bulunduğu bölgedeki parke taşları sökülerek yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, zeminin yanı sıra kaldırım ve bordür taşlarını da sökerek bölgede kapsamlı bir çevre düzenlemesi yapıyor.

Osmangazi Kaymakamı Ali Partal ile birlikte çalışmanın yapıldığı bölgede incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın en eski mahallelerinden biri olan Yahşibey Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarda bozulan zeminlerin yenilenerek, vatandaşların yaya ve araç ulaşımında karşılaştıkları sorunun sona ereceğini söyledi" dedi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.