Osmangazi'de 'Okulda ilk günüm' etkinliği

Bursaya bağlı Osmangazi ilçesinde açılan Özel Çocukça Anaokulu " Okulumda ilk günüm" etkinliği düzenledi. Okula gelen çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı.

Yayın: 21 Eylül 2021 - Salı - Güncelleme: 21.09.2021 18:30:04
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
440 okunma
Google News

Osmangazi ilçesinde yeni açılan Özel Çocukça Anaokulu'nda yapılan etkinliklerde güzel görüntüler ortaya çıktı. 

Osmangazi Akpınar'da açılan Özel Çocukça Anaokulu Kurucusu Anzelha Nazlı Tan açılış konuşmasında, Anaokulumuz deneyimli kadrosuyla 2021/2022 eğitim öğretim yılına güçlü bir giriş yaptı.Bursa’da  Çocukça anaokulunun 3-6 yaş grupları olarak toplam 6 tane sınıfı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz için özel hazırlanmış Milli eğitim sistemine uygun eğitim ve öğretim ortamları sağlanarak kaliteli zaman geçirmelerine olanak sağlamaktayız.

Sınama, Kültürel etkinler,Hayvanat bahçelerine gezi,Yüzme havuzu gibi sporsal faaliyetlerimizi yapıyoruz. Hedefimiz gelecek nesiller eğitim ve donanımlı çocuklar yetiştirmek,İçinde bulunduğumuz (covid-19) korona virüs hastalığına karşında  anaokulumuzda gerekli tüm hassasiyet ve hijyen konusunda gösteriyoruz diyen Tan olarak çocuklarımızın okula mutlu gelip mutlu gitmeleri için en iyisini yapmaya çalışmaktayız" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.