Osmangazi’de oda müziği coşkusu başlıyor

Sosyal ve kültürel alanda önemli çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Oda Müziği Festivali ile sanatseverlere keyifli bir hafta yaşatacak.

Yayın: 24 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.01.2020 12:55:25
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1051 okunma
Google News

Osmangazi Belediyesi’nin Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı işbirliğiyle 27 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında düzenleyeceği 2. Oda Müziği Festivali, zengin içeriğiyle Bursalılara müzik şöleni yaşatacak. Festivalin açılış konseri; klasik müziğin yanı sıra caz, pop ve halk ezgilerini kendilerine özgü tarzlarıyla yorumlayan Golden Horn Brass Quıntet grubuyla başlayacak. Sanatseverlerin müziğe doyacağı festivalde sırayla Aden Trio, Brothers Trio, Cem Önertürk ve Rustam Rahmedou Trio ile Semplıce Quartet sahne alacak. Festivalin kapanış konseri ise Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın 4 idealist çellisti tarafından kurulan CSO Cello Quartet ile taçlanacak.

 

Osmangazi Belediyesi’nin müziğin kültürel zenginliğini sergileyeceği konserler, tarihi dokusuyla dikkat çeken Ördekli Kültür Merkezi’nde her akşam saat 19.30’da ücretsiz olarak gerçekleşecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.