Osmangazi'de metruk binalara yıkım

Osmangazi Belediyesi, mahalle sakinlerinin talebi üzerine Soğanlı Mahallesi 1. Öztürk Sokak’ta yer alan ve tehlike arz eden iki metruk binanın yıkımı yapıldı.

Yayın: 29 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 29.09.2021 16:30:12
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
650 okunma
Google News

Osmangazi Belediyesi ekipleri, Soğanlı Mahallesi 1. Öztürk Sokak’ta yer alan iki metruk binayı yıktı. Can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra madde bağımlılarının mesken tutması nedeniyle de mahallede yaşayan vatandaşları oldukça tedirgin eden metruk binalar, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından durum tespiti yapılıp, yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından iş makinesi ile yıkıldı. Binaların yıkılması ile beraber mahallede yaşayan vatandaşlar da rahat nefes aldı.

Belediye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkmaya devam edeceklerini belirtti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.