Osmangazi'de 'çöp ev' operasyonu

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Panayır Mahallesi’nde bulunan bir çöp evi temizledi. 2 katlı evden 10 kamyon çöp çıkartıldı.

Yayın: 03 Ağustos 2021 - Salı - Güncelleme: 03.08.2021 16:57:03
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
562 okunma
Google News

Panayır Mahallesi Selvili Sokak’ta bulunan 2 katlı evden çevreye yayılan kötü koku üzerine mahalle sakinleri, Osmangazi Belediyesi’ne şikayette bulundu. Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine belirtilen adrese gitti. Veysel Aras’a ait olan iki katlı eve giren ekipler, her iki katın da çöplerle dolu olduğunu gördü. Evin temizlenmesi için çalışma başlatan ekipler, uzun uğraşlar sonucu evden 10 kamyon dolusu çöp çıkarttı. Belediye ekipleri tarafından tamamen boşaltılan ev, ilaçlanarak dezenfekte edildi.

 

Mahalle sakinleri havaların ısınmasıyla birlikte kötü kokuların daha da yayıldığını belirterek, “Ev sahibi, yıllardır her gün eve çöp topluyor. Sokaklarda, pazarlarda ne bulduysa eve getiriyor. Sıcak havalarda koku iyice artınca sokaktan geçemez olduk. Belediye ekiplerinden Allah razı olsun. Evi tamamen temizleyip, ilaçladılar” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.