Osmangazi'de asfalt çalışması

Bursada Osmangazi Belediyesi, havaların da iyi gitmesini fırsata çevirerek ilçedeki bozuk olan yolların bakım ve yenilenmesi, yenilenen yollarda asfalt kaplama çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdürüyor.

Yayın: 03 Ekim 2021 - Pazar - Güncelleme: 03.10.2021 15:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
616 okunma
Google News

 Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Güneştepe Mahallesi 10’uncu Murat Caddesi’nde asfalt kaplama çalışması yaptı.


Ana arterler başta olmak üzere 136 mahallenin tamamında yolların yenilenerek asfaltlanması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediye ekiplerimiz, ilk olarak imar yolu üzerinde kalan ve kamulaştırma işlemleri tamamlanan evlerin yıkımını gerçekleştirdi. Aynı zamanda bir bağlantı yolu olarak da kullanılan Güneştepe Mahallesi’ndeki 10. Murat Caddesi üzerindeki mevcut asfalt freze makinesi ile sökülerek kaldırıldı. Zemin düzenleme çalışmalarının ardından 11 metre genişliğinde 80 metre uzunluğundaki caddeye, yaklaşık 300 ton sıcak asfalt serildi. Yıllık çalışma planını uygulayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin tamamında altyapı, asfalt, yol genişletme, tretuvar, asfalt tamiri ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.  Bu çalışmalarımızla Osmangazi’de yaşayan vatandaşlarımıza her anlamda konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.