Oryantal Didem dans ederken gözlerini kaçıran Ali Sunal, sessizliğini bozdu

Konuk olduğu İbo Show'da dans eden oryantal Didem'i izlemeyerek kafasını sağa sola çeviren Ali Sunal, sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını söyledi.

Yaşam Yayın: 01 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 01.02.2021 10:08:02
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1062 okunma
Google News

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a bu hafta oryantal Didem, Ali Sunal ve Bülent Serttaş damga vurdu. Bülent Serttaş ve Ali Sunal, konuk olarak katıldıkları İbo Show'da oryantal Didem dans ederken bakışlarını kaçırmış, görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.

 

"DİDEM'İ HAYRANLIKLA İZLEDİM"

 

Yaptığı dans izlenmediği için kısa sürede Didem'e destek mesajları yağarken Ali Sunal ve Bülent Serttaş'a tepki yağmıştı. Gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşım yapan Ali Sunal, "Ya alemsiniz çok gülüyorum. Şaka bir yana tabi ki hayranlıkla izledim Didem'in harika performansını. Bakmadığım tek anı yakalamış cano kamera" diyerek eleştirileri tiye aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.