Orhangazi'de yazar Cemil Meriç'e büyük vefa

Cumhurbaşkanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ümit Meriç, Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde hayata geçirilen Cemil Meriç Sesli Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Yayın: 22 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.01.2020 15:02:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1507 okunma
Google News

Duayen yazar Cemil Meriç'in adının böylesine anlamlı bir projeye verilmiş olmasının kendisi için  övünç kaynağı olduğunu belirten Prof. Dr. Meriç, Cemil Meriç Sesli Kütüphanesini gezerek çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

Prof.Dr. Ümit Meriç'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Şube Müdürü Cengiz Tosun, Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Necmi Kartal ve Güncel Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Muharrem Değirmen ve Sesli Kütüphane öğrencilerinden Yunus Emre Altıntaş’ta eşlik etti. 

 

 

Ziyarette babası Cemil Meriç’in 'Bu Ülke'  kitabında yer alan yazılarından alıntıları  okuyan Prof.Dr. Ümit Meriç hem okulu hem sesli kütüphaneyi  inceleyip,  babasının kitap ve fotoğraflarını imzalayarak okul kütüphanesine hediye etti.

 

Prof.Dr. Meriç böylesine anlamlı bir projeye imza attıkları için İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun başta olmak üzere Okul Müdürü Necmi Kartal, Türkçe Öğretmeni Fatih Topraktepe ile kendisinin Orhangazi ile temasa geçmesini sağlayan Gazeteci-Yazar Muharrem Değirmen ve öğrencilere teşekkür etti. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.