Ömer Halisdemir'in anıtı başında yapılan saygısızlık sosyal medyayı ayağa kaldırdı

15 Temmuz'da şehit düşen Ömer Halisdemir'in anıtının başında yapılan saygısızlık sosyal medyada infial yarattı. Dolaşıma sokulan videoda Halisdemir'in anıtının başındaki bir kişi, ciddiyetsiz tavırlarıyla dikkat çekiyor.

Yayın: 04 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.01.2020 11:57:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1138 okunma
Google News

Halk arasında Bordo Bereliler olarak bilinen Özel Kuvvetler Komutanlığında görevliyken Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde kahramanca şehit düşen Ömer Halisdemir'e yapılan saygısızlık sosyal medyada infial yarattı. Nerede kaydedildiği bilinmeyen görüntülerde Arapça konuşan bir şahıs, Şehit Halisdemir'in anıtının başında bir şeyler söylüyor. Ardından videoyu çeken kişiyle birlikte bir diyalog gerçekleşiyor ve video sona eriyor.

 

 

"BİR AN ÖNCE BULUNSUN" ÇAĞRISI

 

Görüntülerin sosyal medyada yayılması ise infial yarattı. Sosyal medya kullanıcıları, bu saygısızlığı yapanların bir an önce bulunmasını talep etti. Skandal videoya ise tepkiler çığ gibi büyüdü.

 

SİNAN OĞAN DA TEPKİ GÖSTERDİ

 

Eski Milletvekili Sinan Oğan da yaşananlara Twitter hesabından tepki gösterdi. Oğan, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede "O, 15 Temmuz'da kahramanca can vermeseydi belki de FETÖ'cüler çok daha fazla kan dökecekti. Türk halkı elbette Şehit Ömer Halisdemir'in heykelini dikecekti. Ancak Türk halkı bir gün bir besleme Tosun'un gelip onunla dalga geçebileceğini öngöremedi...!" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.