Öldüğü yönünde haberler çıkan oyuncu Özgür Ozan, iddiaları ti'ye aldı

Arka Sokaklar dizisinin başrol oyuncularından Özgür Ozan'ın hayatını kaybettiği yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Spor yaparken çektirdiği bir videosunu paylaşan oyuncu "Benim için öldü demişler, duysunlar ki kral geri döndü" diyerek ölüm haberlerini tiye aldı.

Yaşam Yayın: 12 Eylül 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 12.09.2020 10:23:57
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
965 okunma
Google News

Yıllardır yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde rol alan Özgür Ozan'ın hayatını kaybettiği iddia edildi. Dizide Hüsnü Çoban karakteriyle hafızalara kazınan Özgür Ozan, Instagram hesabından konuyla ilgili esprili bir paylaşım yaptı.

 

 

"KRAL GERİ DÖNDÜ"

 

Hakkındaki iddiaların ardından Instagram hesabının hikaye kısmından spor yaparken çektirdiği bir videosunu paylaşan Özgür Ozan, "Gayet canlıyım gördüğünüz gibi" derken paylaşıma da "Duydum ki demişler benim için öldü. Duysunlar ki kral geri döndü" notunu ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.