Okyanusu geçtikte derede boğulduk!

Ay sonu olmasından ötürü vergi, SGK ödemeleri, kira ödemeleri, kredi ve kredi kartı ödemelerinin olduğu bir haftada kapanma kararı nasıl alındı doğrusu şaşırmamak elde değil.

Yayın: 05 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 05.05.2021 01:53:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1593 okunma
Google News

Son günlerde sosyal medyada AK Parti'nin başlattığı görseller paylaşılıyor.

18 yılda şu yapıldı, bu yapıldı diye. İllere özel de ''İlimize şunlar yapıldı'' gibi hatırlatıcı görseller var.


Bu ülkede taş üstüne taş koyanı, milli meselelerimizde ciddi adımlar atanı bu millet unutmaz. Minnettarlıkta duyar.
Daha önce Demirel'in, Özal'ın yaptıkları hiç unutmadığı gibi.  Ne var ki, hata yaptığında da gözünün yaşına bakmadan millet gerekli kırmızı kartı göstermiştir.

18 yıl gibi kesintisiz ve uzun süreli AK Parti iktidarında bu ülkede ciddi değişimler oldu. Eşsiz hizmetler,yatırımlar yapıldı.
Diğer taraftan vesayet odaklarıyla ciddi bir mücadele verildi. E-muhtıralar,kapatma davaları, FETÖ gibi bir örgütü temizleme, en nihayetinde de 15 Temmuz gibi darbe girişimine karşı gösterilen başarı ortadadır.


Dış politikada itibarlı ülke, diğer taraftan milli savunma alanında İHA'lar,SİHA'lar.
Ama ne var ki son bir iki yıldır bu kadar devlet tecrübesi olan iktidarın yaptıklarına bakınca akıl almıyor.
En son geçen hafta salgınla mücadele konusunda alınan kapanma kararı hepten şok etti. Sanki hiç siyasi tecrübesi olmayan, öngörüsü olmayan bir yönetim var karşımızda.

 

 

Ay sonu olmasından ötürü vergi, SGK ödemeleri, kira ödemeleri, kredi ve kredi kartı ödemelerinin olduğu bir haftada kapanma kararı nasıl alındı doğrusu şaşırmamak elde değil.


Ülkemizin ticareti çek ile yapıldığını ve çeklerin vadesinin genelde ay sonuna yazıldığını öngörmemek gerçekten şaşırtıcı.

 

 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLA...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.