Okula silahla geldi, sonrası korkunç! İlkokul öğrencisi dehşet saçtı

Meksika'da 11 yaşındaki bir öğrencinin Torreon kentindeki bir ilkokula gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu 1'i öğretmen 2'si öğrenci olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı Saldırıda yaralananlar hastaneye kaldırılırken, saldırgan kendini silahla vurdu.

Dünya Yayın: 11 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 11.01.2020 09:47:45
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1327 okunma
Google News

Meksika'nın kuzeydoğusunda bir okulda düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı

 

Meksika basınında çıkan haberlere göre, 11 yaşındaki bir öğrencinin Torreon kentindeki Cervantes İlkokulunda gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu 1'i öğretmen 2'si öğrenci olmak üzere 3 kişi öldü. Saldırıda 6 kişi de yaralandı.

 

SALDIRGAN KENDİNİ SİLAHLA VURDU

 

Saldırıda yaralananların ise çevredeki hastanelere kaldırıldığı bildirildi. Bu arada saldırgan da kendini silahla vurdu.

 

"OLAYIN SEBEPLERİNİ ARAŞTIRACAĞIZ"

 

Torreon Belediye Başkanı Jorge Zermeno yaptığı açıklamada, saldırganın iki silahla okuldaki öğretmen ve öğrencilere ateş açtığını dile getirerek, "Maalesef çok talihsiz bir olay oldu. Olayın sebeplerini araştıracağız" dedi.

 

11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi saldırganın silahları nereden bulduğuna yönelik ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.