Okul müdüründen, kız öğrenciye iğrenç taciz

16 yaşındaki kız öğrenci, kendisine göğüsler ve bekaret hakkında iğrenç mesajlar atan okul müdürü ile yaptığı mesajlaşmayı ifşa etti. Genç kız, aldığı mesajlar yüzünden hayatının mahvolduğunu söyledi.

Dünya Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 13:06:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1431 okunma
Google News

16 yaşında yatılı olarak okuyan genç kız, 47 yaşındaki evli okul müdüründen aldığı mesajlar nedeniyle ruh sağlığı bozulunca her şeyi ifşa etti. Okul müdürünün günün her saatinde kendisine attığı taciz mesajlarını yayınlayan genç kız, yaşadığı dehşeti anlattı.

 

İlk zamanlar aldığı mesajların kötü bir yanı olmadığını düşündüğünü ve kendisinin de cevap verdiğini belirten genç kız, bir süre sonra mesajların sayısının artması ve içeriğinin değişmesiyle birlikte hayatının adeta bir kabusa döndüğünü söyledi.

 

"Küçük ve minyon kadınlardan hoşlanırım"

 

Kuzey Galler'deki özel Ruthin okulunda yatılı olarak eğitim gören 16 yaşındaki Cat Hughes, okul müdürü evli 47 yaşındaki Toby Belfield'ın 9 ay boyunca mesaj tacizine maruz kaldı. Instagram'daki mesajlaşma özelliği ile gönderilen içeriklerde müdür Toby Belfield'ın genç kızı açık şekilde taciz ettiği görülüyor.

 

Bazu mesajları ifşa olan müdürün yazdıkları arasında, göğüsleri hakkında yorumlardan hangi kadın tiplerini beğendiğine kadar ifadeler yer alıyor. 'Yaramaz' ve 'çarpıcı' kadınları tercih ettiğini söyleyen müdür, özellikle küçük ve minyon kadınlardan hoşlandığını ifade ediyor.

 

"Diğer arkadaşlarıma da mesaj atıyor"

 

İlk zamanlar aldığı mesajların normal olduğunu, ardından içeriğin değişmeye başladığını belirten Cat ise, "Şaşırmaya başladığımda arkadaşlarıma sordum. Onlara da bu tip mesajlar attığını öğrendim. Bana daha fazla mesaj geliyordu ve bunu beni sevdiği için yaptığını düşündüm. Ancak konular cinselliğe kaydıkça gerçeğin farkına vardım" dedi.

 

 

Okulun tatil olduğu dönemlerde de mesajların devam ettiğini vurgulayan genç kız, sabahları en az 3, akşamları ise en az 5 mesaj aldığını söyledi. Müdür Toby Belfield'ın zaman zaman kendi fotoğraflarını da gönderdiğini belirten genç kız, mesajlara tedirgin olduğu için cevap vermek zorunda kaldığını söyledi.

 

İfşa etmeye karar verdi

 

Cat, bursluluk sınavını kazanmasının ardından okuldan ayrıldığını ancak yaşadıklarını herkesin bilmesi için mesajlaşmaya devam ettiğini söyledi. "Bunu yapmazsam benimle aynı duruma başka kızlar da düşecekti" diyen Cat, ailesinin de desteğini alarak her şeyi ifşa ettiğini söyledi.

 

Durumu polise anlatan Cat, Belfield'ın şu anda eğitimci olarak görev yapamamasını sağladı. Hakkında yürütülen soruşturmada 35 bin sterlin kefaletle serbest kalan Belfield, teftiş kurullarının yaptığı soruşturma sonucunda görevinden alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.