Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını bu not yarına kestirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine iletilen notla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da konuşma yaptığını öğrenince, kendi konuşmasını "Saat 14'ten sonra devam edeceğim" diyerek yarıda kesti.

Siyaset Yayın: 05 Ekim 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2019 12:24:48
Editör -
Okuma Süresi: 33 sn.
818 okunma
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Abant'ta düzenlenen CHP 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyordu.

 

Kılıçdaroğlu, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kızılcahamam'da partililere hitap ettiğinin kendisine iletilmesi üzerine konuşmasını yarıda kesti.

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in getirdiği bilgi notunu okuduktan bir süre sonra konuşmasına ara veren Kılıçdaroğlu, "Saat 14.00'ten sonra gündemdeki diğer konuları sizlerle paylaşacağım. Şimdilik gündemdeki diğer maddelere geçeceğiz. Teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.