Bergüzar Korel'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

9 yıl aradan sonra ikinci kez çocuk sahibi olmaya hazırlanan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin bir erkek çocukları daha olacak.

Yaşam Yayın: 04 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 04.10.2019 13:17:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1445 okunma
Google News

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel, Binbir Gece dizisinin setinde tanıştığı meslektaşı Halit Ergenç ile 2009 yılında nikah masasına oturdu. 2010 yılında ilk bebeklerini kucaklarına alan çift, yıllar sonra ikinci kez anne ve baba olmak için gün sayıyor.

 

Ali adını verdikleri bir oğlu bulunan Bergüzar Korel, hamileliğinde 4 ayı geride bıraktı. Mart ayında doğum yapması planlanan güzel oyuncu, ikinci kez erkek çocuk annesi olacak. Çiftin bebeklerine ne isim koyacağı ise henüz bilinmiyor.

 

SAHNEYE ÇIKMASI YASAKLANDI

 

Kızlar ve Oğlanlar adlı tiyatro oyununda yer alan Bergüzar Korel, sette bir olumsuzluk yaşadığı için doktoru tarafından sahneye çıkması yasaklandı. Instagram'dan hayranlarına kötü haberi duyuran Korel, "Çok severek oynadığım, yıllar sonra koşarak beni sahneye götüren duygularla dolu, Kızlar ve Oğlanlar oyunumuzun iptal olduğunu üzülerek bildirmek isterim. Oyunumuzun yeni sezonu için yaptığımız ilk provasında her hamilelik sürecindeki anne adayını korkutacak ve gebelik sürecine tehdit ve tehlike oluşturacak bir durum yaşanması sebebiyle yapılan tetkikler sonucunda doktorum tarafından sahneye çıkışım yasaklandı. Çok şükür ki bebeğimin de benim de sağlığımız yerinde." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.