Olimpiyat şampiyonuna büyük şok! Falcının tuzağına düştü

Olimpiyat artistik patinaj şampiyonu Adelina Sotnikova, sosyal medya üzerinden bulduğu bir falcıya yaklaşık 171 bin lira para gönderdi. Dolandırıldığını anlayan sporcu, polise şikâyette bulundu.

Dünya Yayın: 04 Ekim 2019 - Cuma - Güncelleme: 04.10.2019 11:03:54
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
1010 okunma
Google News

Olimpiyat şampiyonu artistik buz patencisi Adelina Sotnikova sosyal medya üzerinden bir falcı ile tanıştı. Sotnikova daha sonra Instagram üzerinden falcıyla iletişime geçti.

 

Sotnikova'ya kendisini 'Olga' olarak tanıtan falcı kadın, kişisel yaşamı hakkında yalan bilgiler verdi. Dolandırıcı Olga ancak uzaktan hizmet verdiğini söyledi. Bunun üzerine Sotnikova, falcının kendisine verdiği hesaba para gönderdi.

 

Olimpiyat birincisi yaklaşık 171 bin TL para transferi yaptı. Para transferinin ardından falcı Sotnikova ile iletişimini kesti.

 

Bunun üzerine dolandırıldığının farkına varan Sotnikova soluğu poliste aldı.REKLAM
 

Polis şimdi dolandırıcı Olga'nın peşinde.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.