Gazeteci Cennet Yüzer Cankılıç Diyarbakır'da annelerin yanında!

Oğulları PKK tarafından dağa kaçırılan annelerin, destek vermek amacıyla Bursa'dan iki kadın arkadaşıyla Diyarbakır'a giden Cankılıç orada annelerle konusup, oturma eylemine katılarak destek verdi. ''Cankılıç bir anne, bir gazeteci ve 2026 Hayme Ana Yörük Türkmen Derneği olarak buradayım'' dedi.. işte o görüntüler.

Gündem Yayın: 11 Eylül 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.09.2019 13:48:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6041 okunma
Google News

Çocuklarının dağa kaçırılmasında HDP'yi sorumlu tutarak, 3 Eylül'de partinin il başkanlığı binası önüne gelen ailelerin başlattığı oturma eylemine katılım bugün de sürdü.

 

 

22 yıl önce 18 yaşındaki oğlu Ercan Karaman'ın PKK terör örgütü tarafından kaçırıldığını belirten baba Mehmet Karaman, bu nedenle annelerin yaptığı oturma eylemine katıldığını söyledi. Bugüne kadar çocuğundan haber almadığını ifade eden Karaman, "Ya cenazesini istiyorum ya da haber almak istiyorum. Oğlum dağa gitti, benim ciğerim yanmış. 22 yıl kolay değil" dedi.

 

 

 

 

RÜYAMDA GÖRDÜM, GELECEK

Eyleme katılan bir diğer acılı annenin haykırışı ise yürekleri dağladı. "Uyuyamıyorum, hastayım, ağlıyorum. Benim suçum nedir?" diyen acılı anne "Rüyamda oğlumun geldiğini gördüm, inşallah gelecek. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, gelin hep birlikte dua edelim. Asker de bizim polis de bizim. Bir barış huzur istiyoruz. Niçin bize ciğer acısı yaşatıyorlar? Onların çocukları plajlarda, bizim çocuklarımızın ise ellerine silah veriyorlar ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.