Başkan Kanar hayvan pazarını ziyaret etti

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Yalıntaş’ta bulunan Güney Marmara’nın en büyük canlı hayvan pazarında yaşanan kurban heyecanına ortak oldu. Kurban Bayramına saatler kala pazardaki hareketlilikte giderek artarken alışverişte yapılan pazarlıklar da giderek kızışıyor.

Yayın: 30 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.07.2020 13:56:15
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
728 okunma
Google News

4 binden fazla büyük ve küçükbaş kurbanlık hayvanın satışa çıkarıldığı pazarda bir süre gezip vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Kanar, satıcılara hayırlı işler dileyerek bayramlarını kutladı. Kurban bayramı öncesinde tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Kanar, hayvan pazarında koronavirüs tedbirlerinin de en üst seviyede olduğunu söyledi.

 

Başkan Kanar, “Vatandaşlarımızın burada gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını alıp satabilmeleri için en iyi koşulları hazırladık. Veterinerlerimiz de hayvan pazarında hazır bulunarak halkımıza hizmet veriyor. Bu mübarek arife gününde burada bulunan vatandaşlarımızın kurban ve alışveriş heyecanına ortak olup bayramlarını kutladık” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.