Kibariye'yi bebek heyecanı sardı!

Şarkıcı Kibariye, şimdilerde farklı bir heyecan yaşıyor. Anneanne olmaya hazırlanan ünlü şarkıcı hamile olan kızıyla birlikte gittiği doktor kontrolünde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Doktorun "Hastamızın annesi Kibariye olunca covid filan kalmıyor" yorumu ise tepki çekerken fotoğrafta maskesiz olunması dikkatlerden kaçmadı.

Yaşam Yayın: 30 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.07.2020 12:38:01
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
1204 okunma
Google News

Şarkıcı Kibariye'yi torun heyecanı sardı. Ünlü şarkıcının hamile olan 20 yaşındaki kızı Birgül Küçükbalçık doğum için gün sayıyor.

 

Anne olmak için gün sayan Birgül'ü rutin kontrolleri için gittiği hastanede annesi Kibariye de yalnız bırakmadı. Anne-kız doktorla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

MASKESİZ OLMASI DİKKAT ÇEKTİ

 

Kibariye'nin kızıyla pozunu doktoru paylaştı. Doktorun "Hastamızın annesi Kibariye olunca covid filan kalmıyor" yorumu ise tepki çekti. Fotoğrafta maskesiz olunması sosyal medyanın dikkatinden kaçmadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.