Ozan Güven - Deniz Bulutsuz davasında yeni gelişme

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla önümüzdeki aylarda hakim karşısına çıkacak olan oyuncu Ozan Güven’in yargılandığı davaya katılma talebinde bulundu.

Yayın: 29 Temmuz 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 29.07.2020 09:21:10
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
946 okunma
Google News

Bakanlık tarafından dosyaya sunulan dilekçede, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun gereğince, “Bakanlık gerekli görmesi halinde kadın, çocuk ve aile bireylerine yönelik olarak uygulanan şiddet veya şiddet tehlikesi dolayısıyla açılan idari, cezai, hukuki her tür davaya ve çekişmesiz yargıya katılabilir” hükmünün yer aldığı belirtildi.

 

“Hakaret”, “Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “Silahla kasten yaralama” suçlarından yargılandığı davada Ozan Güven’in 3 yıl 8 aydan 13.5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.