Simge Sağın, esnekliğiyle ağızları açık bıraktı

Bir süredir yoga yapan ünlü şarkıcı Simge Sağın, ip üzerinde yaptığı hareketlere bir yenisini daha ekledi. Tavana asılı ipe dolanarak ters duran Sağın, esnekliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Yaşam Yayın: 27 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.07.2020 11:32:39
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1858 okunma
Google News

Aranjör Aytaç Özgümüş ile aşk yaşamaya başlayan Simge Sağın, bir süre önce havada yoga olarak bilinen Anti gravity yoga yapmaya başladı. İp üzerinde sınırları zorlayan şarkıcı, bu anları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

 

 

İPE TUTUNARAK BAŞ ÜSTÜ DURDU

 

Salgın nedeniyle henüz konserlere başlayamayan Simge Sağın, Instagram'da tatil paylaşımlarının yanı sıra yoga yaptığı anları da paylaşmaya başladı. Tavana asılı ip üzerinde yoga hareketleri yapan şarkıcı, son olarak baş üstü durarak video çektirdi. O anları "Mutluluk laboratuarında bugün" notuyla paylaşan Sağın, takipçilerinden de tam not aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.