Şiddet görüntüleri gündem olmuştu! Hem babaya hem kızına ceza

Sosyal medyada yaşanan şiddet görüntüleri gündem olmuştu. Baba Muzaffer A., ile kızı Tuğba A., arasında yaşanan kavga ile ilgili mahkeme kararını açıkladı. Baba kasten yaralama suçundan 1 yıl 4 ay 25 gün hapis cezasına çaptırıldı. Kızı Tuğba A. İse kasten yaralama suçundan 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı. Verilen cezalar ertelendi .

Yayın: 29 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 29.06.2020 13:05:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1039 okunma
Google News

İstanbul 19 Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya şikayetçi sanık Muzaffer A., katıldı. Şikayetçi sanık Tuğba A., ise duruşmaya gelmedi.

 

Duruşmada, son sözleri sorulan Muzaffer A., “Önceki savunmalarımı tekrar ediyorum. Beraatımı istiyorum” dedi.

 

ŞİDDET GÖRÜNTÜLERDE BELLİ

 

Şikayetçi sanık Tuğba A.’nın avukatı ise video görüntülerinde müvekkilinin nasıl bir şiddete maruz kaldığının açık olduğunu belirterek, “ Sanık, müvekkilimi silahtan sayılan eşya ile darp etmiştir. Cezalandırılmasını istiyoruz. Müvekkilim ise meşru müdafaa da bulunmuştur. Beraatını istiyoruz” dedi.

 

1 YIL 4 AY HAPİS

 

Davada kararını açıklayan mahkeme, şikayetçi sanık baba Muzaffer A.’yı kızını kasten yaralama suçundan 1 yıl 4 ay 25 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme verdiği hapis cezasının ertelenmesine hükmetti.

 

Davanın diğer müşteki sanığı olan Tuğba A., ise babasına karşı kasten yaralama suçundan 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme verdiği hapis cezası ile ilgili hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.(Haberturk)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.