Ünlü model, üstsüz pozuyla nefes kesti

Dünyanın en siyah tenli insanı seçilerek Guinness rekorlar kitabına Güney Sudanlı model Nyakim Gatwech, ırkçılığa karşı verilen mücadelenin arttığı şu günlerde sosyal medyanın yeniden gündeminde. Paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken Karanlığın Kraliçesi, üstsüz pozuyla nefesleri kesti.

Yayın: 06 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 06.06.2020 14:37:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1609 okunma
Google News

Ten rengiyle görenleri büyüleyen "Karanlığın Kraliçesi" lakaplı siyahi manken Nyakim Gatwech, sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.

 

Şaşırtıcı derecede ten rengi siyah olan ünlü model, doğal güzelliği ile Guinness rekorlar kitabına girdi.
 

ABD'de George Floyd'un polis tarafından öldürülmesinden sonra ırkçılığa karşı artan protestolar sonrası siyahi insanlara dünyanın dört bir yanından destek yağmıştı.

 


Takipçi sayısının hızla arttığı dikkat çeken güzel model, üstsüz paylaşımıyla ön plana çıktı.


Dünyanın en siyah tenli modeli ünvanını bulunduran genç model Nyakim Gatwech de sosyal medya hesabından "Favori markalarınız, siyahi toplumlara destek için basın açıklamlar yapıyor. Lütfen onlara kurumlarında kaç siyahi çalıştırdıklarını sorun ve kaç siyahi çalışanın liderlik rolünde olduğunu sorun. Önümüzdeki 72 saat boyunca her hangi bir marka almayın ve markalardan bu figüleri yayınlamalarını isteyin" gibi bir açıklama yayınladı.

 

Nyakim Gatwech, Melanin adlı normalde deride, saçlarda, göz zarlarında, beynin bazı bölgelerinde, melanik denen bazı urlarda bulunan ve tirozin'in yükselmesiyle oluşan koyu renkli biyolojik pigment hastalığına yakalanmış.

 

Cildi ve şiddetli kararlılığı ile, geleneksel güzelliğin engellerini yıkan 24 yaşındaki model birçok insana da ilham kaynağı oluyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.